Hoogwaardige

Industriële boekbinderijmachines

Meccanotecnica is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van volautomatische boekennaaimachines en vergaar- en naaimachinelijnen voor het industrieel produceren van garengenaaide boekblokken.

Al sinds 1964 heeft Meccanotecnica zich gespecialiseerd in het produceren van volautomatisch boekennaaimachines voor de boekbinderij-industrie, die wereldwijd bekend staan onder de merknaam ASTER. Een naam die synoniem staat voor betrouwbaarheid en hoge productiviteit.

De opkomst van digital print heeft geleid tot het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor de productie van garengenaaide boekblokken, waarbij kleine oplagen en korte omsteltijden het complete proces moesten afdekken: vanaf het garengenaaide boekblok tot en met het schoongesneden boek.

De merknaam UNIVERSE omvat de volautomatische boekennaaimachines voor de verwerking van drukwerk dat digitaal is geproduceerd, van blad of rol, met een ongekend hoge netto productie. De PROXIMA overlijmmachine, automatiseert het proces van de boekblokvoorbereiding voorafgaand aan het bandzetten. Met de volautomatische driesnijder TRIMMING, worden boekblokken en boeken met flappen aan het omslag, in de kleinste oplagen verwerkt, tot en met oplage één.

Over

Bedrijf

Voor de industriële productie van garengenaaide boeken, is de Meccanotecnica Group wereldwijd de toonaangevende fabrikant van automatische boekennaaimachines en -lijnen voor offset en digital print.

Verkoopnetwerk

WERELDWIJD

  • 4 VESTIGINGEN WERELDWIJD
  • 47 VERTEGENWOORDIGINGEN WERELDWIJD
Laatste post

Media&Nieuws

Laatste post

CASESTUDIE

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS