Hoogwaardige

Industriële boekbinderijmachines

Meccanotecnica Group, opgericht in 1964, is 's werelds grootste fabrikant van automatische boekennaaimachines en afwerkingslijnen voor de offset en digitale drukwerkmarkt voor de industriële productie van boeken.

De R&D-afdeling vertegenwoordigt 35% van het personeel van Meccanotecnica. Dit maakt het bedrijf een volwaardige leverancier, die nieuwe producten ontwikkelt op het gebied van boekafwerking, vanaf het crepe- en rugbelijmingstation, de driesnijder tot aan de binder.

Met 4 eigen vestigingen en 47 vertegenwoordigers heeft Meccanotecnica duizenden installaties geleverd en weet Meccanotecnica over de gehele wereld boekbinders te bereiken.

Het doel van Meccanotecnica is om drukkers en boekbinders oplossingen te bieden voor het produceren van boeken van hoge kwaliteit die waarde creëren en winst genereren.

Over

Bedrijf

Voor de industriële productie van garengenaaide boeken, is de Meccanotecnica Group wereldwijd de toonaangevende fabrikant van automatische boekennaaimachines en -lijnen voor offset en digital print.

Verkoopnetwerk

WERELDWIJD

  • 4 VESTIGINGEN WERELDWIJD
  • 47 VERTEGENWOORDIGINGEN WERELDWIJD
Laatste post

Media&Nieuws

Laatste post

CASESTUDIE

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS