Aster Europe GmbH

Bunsenstrasse 10
D-64293 Darmstadt
Duitsland

Telefoon: +49 (0)6151/9284-0
Fax: +49 (0)6151-928428
E-mail: booksewing@astereurope.com

Directie:
Axel Lüdecke
Francesco Mussita

Handelsregister:
HRB Darmstadt 3282
UST-IdNr. DE 111619403
Verkoopnetwerk

WERELDWIJD

Voor de industriële productie van garengenaaide boeken, is de Meccanotecnica Group wereldwijd de toonaangevende fabrikant van automatische boekennaaimachines en -lijnen voor offset en digital print.

  • 4 VESTIGINGEN WERELDWIJD
  • 47 VERTEGENWOORDIGINGEN WERELDWIJD
Verkoopnetwerk
Wettelijke verwijzing

De inhoud van deze Website dient uitsluitend voor informatieve doeleinden en kan te allen tijde en zonder enige vooraankondiging aangepast worden. Aster Europe GmbH doet haar uiterste best om via deze website correcte en volledige informatie ter beschikking te stellen. Zij neemt echter geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor actualiteit, correcte en/of volledige informatie van de inhoud.

Links

Aster Europe GmbH is niet verantwoordelijkheid of aansprakelijk voor de inhoud van internetpagina’s waar onze website direct of indirect naar verwijst. Bezoekers surfen naar andere websites en Homepages op eigen verantwoording en gebruiken die conform de geldende gebruikersvoorwaarden van de betreffende websites.

Auteursrecht

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Aster Europe GmbH biedt bezoekers echter de gelegenheid de op deze website aangeboden teksten, geheel of gedeeltelijk, op te slaan en te verspreiden. Op grond van het auteursrecht is het opslaan en/of verspreiden van beeldmateriaal of grafieken niet toegestaan.

Conceptontwerp, Lay-out, Programmering

Valeo Studio S.r.l. - www.valeo.it | info@valeo.it

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS