Media&Nieuws

- Nog 100 dagen tot drupa

Nieuws
06 Mar 2020

- Nog 100 dagen tot drupa Van 16 – 26 juni zal Meccanotecnica haar toepassingen voor de productie van boeken presenteren in hal 16/B42

Nog even geduld; over ca. 100 dagen zullen wij ons presenteren tijdens drupa, de grootste grafische vakbeurs ter wereld.

Het team van Meccanotecnica staat klaar om de vele ontwikkelingen en de nieuwe generatie machines te presenteren, tegelijk met de introductie van een totaal nieuw concept, met als doel om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van onze bestaande en toekomstige klanten.

De technische ontwikkelingen van onze mogelijkheden volgt een route met drie duidelijke lijnen:

  • integratie van processen
  • toenemende automatisering
  • hogere efficiëntie.

Integratie van processen

Ons streven is om kritische processen tijdens de productie te verminderen door het vermijden van overbodige handelingen met papier of halffabrikaten. Het resultaat is een effectievere productie en lagere kostprijs. Tijdens drupa zullen wij u dit laten zien bij de processen voor offset en digitaal drukwerk, samen met onze oplossingen voor Print-On-Demand boekproducties.

Toenemende Automatisering

Het is bekend dat oplagen kleiner worden en het aantal titels dat de binder dagelijks moet verwerken, toeneemt. Boekproducenten moeten dan ook bovenaan hun lijst van uitdagingen de automatisering bovenaan hebben staan. Tijdens drupa zal een speciaal ontwikkelde workflow de mogelijkheden demonstreren van onze oplossingen voor POD boekproducties. De nieuwe generatie van de Universe WEB, Inline en Trimming laat zien hoe minimaal de insteltijden zijn waarmee kostbare tijd van bedieners bespaart wordt en machines eenvoudiger te bedienen zijn.

Hogere efficiëntie

De Full Cycle® techniek verhoogt de efficiëntie van de asterPRO boekennaaimachine, door het vermijden van de afhechtsteek. Tijdens drupa wordt dit innovatie boekennaaisysteem gepresenteerd als een “natuurlijk” kenmerk in een nieuw “concept idee” met als doel een nieuwe impuls te geven aan de productie van boeken die in offset zijn gedrukt.

Ontdek onze mogelijkheden tijdens drupa

Net als de voorgaande jaren vindt u ons in Hal 16/B42. Op een oppervlakte van ruim 600m2 zal ons leveringsprogramma nagenoeg compleet worden opgesteld. Daarnaast zal dit jaar de Universe Web, de automatische boekennaaimachine voor digitaaldruk ook worden gepresenteerd op een partnerstand.

Blijf ons volgen!

Book your future… met ons!

Downloaden

Nieuws

Downloaden

MEDIAKIT

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS