Media&Nieuws

Boekbinderij Pavan – asterPRO, volautomatische boekennaaimachine

Casestudie
Giovanni Cassini (Regio manager – Meccanotecnica), Fabio en Adrian Pavan (eigenaren), Massimo Resentera (verkoop – Meccanotecnica) en Michele Antonello (bediener); op de achtergrond de asterPRO volautomatische boekennaaimachine
04 Nov 2019

De ervaring van boekbinderij Pavan bij de productie van kwaliteitsboeken.

Boekbinderij Pavan is in 1979 opgericht als een atelier gespecialiseerd in het binden van albums in lederen band. In de opeenvolgende jaren was er een progressieve groei en ontstond er een industriële boekbinderij met professionele boekbinderijmachines.

“Wij produceren 1,65 miljoen boeken per jaar, uitsluitend garengenaaid. 75% van de productie is genaaid gebrocheerd en de resterende 25% is genaaid gebonden”, verteld de oprichter en eigenaar Adriano Pavan.

Boekbinderij Pavan produceert voornamelijk voor ontwerpbureaus in de omgeving in het segment meubels en mode en de producties vallen op door de hoge kwaliteit met oog aandacht voor detail.

UITDAGING

“We werken al met het merk aster vanaf het eerste uur en toen het moment aanbrak voor vervanging van de bestaande machines, viel de keuze op de oplossingen van Meccanotecnica, die bekend staat om haar betrouwbare en veelzijdige machines”.

OPLOSSING

“De asterPRO volautomatische boekennaaimachine is gekozen om de kwaliteit voor onze producten te garanderen.

RESULTAAT

“We zijn bijzonder tevreden met deze investering, de machine maakt onze verwachting waar v.w.b. de productiviteit en korte inrichttijden”

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS