Media&Nieuws

Buchbinderei S.R. Büge

Casestudie
Uniplex-asterTOP
25 May 2016

Buchbinderei S.R. Büge vertrouwt op de hoge betrouwbaarheid van Uniplex met asterTOP en ongeëvenaarde output

In 1962 brachten zijn liefde voor boeken en zijn streven naar de hoogste vakbekwaamheid Siegfried R. Büge ertoe om een kleine boekbinderij op te richten in zijn achtertuin in Celle, Duitsland.

De kleine boekbinderij is tegenwoordig uitgegroeid tot een modern bedrijf met vakkundige werknemers en apparatuur van de nieuwste generatie.

Buchbinderei S.R. Büge heeft de productie van boeken en brochures continu verder ontwikkeld en levert haar klanten zo de beste kwaliteit in boekbinden en maximale betrouwbaarheid.

UITDAGING

In zeer korte tijd boeken met een groot aantal pagina's afwerken; bovendien katernen verwerken van rotatiepersen.

OPLOSSING

UNIPLEX met asterTOP is de snelste lijn in de markt, ideaal voor producties als: dagboeken, kinderboeken, kunstcatalogi, jaarverslagen en jaarboeken.

De UNIPLEX is de ideale oplossing wanneer output een "must" is. Dankzij een recordsnelheid van 18.000 t/h in combinatie met asterTOP, biedt UNIPLEX de mogelijkheid om op efficiënte wijze genaaide boeken te produceren.

De oplossing verlaagt de productiekosten door de tussenliggende handelingen en de improductieve processen als opslag en transport van vergaarde katernen weg te nemen. In een compacte configuratie wordt Uniplex door slechts een persoon bediend.

RESULTATEN

Zeer hoge betrouwbaarheid in combinatie met een excellente output.

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS