Media&Nieuws

C&C Joint Printing CO., (H.K.) Ltd.

Casestudie
25 Jun 2016

C&C is met Uniplex en asterTOP voorbereid op de toekomst, een oplossing voor ongeëvenaarde prestaties op het gebied van boeken naaien

C&C is een van de toonaangevende internationale drukkers in Hong Kong, met een lange historie en een goede reputatie. Uitgerust met geavanceerde technologieën en professionele expertise, levert C&C hoogwaardige gedrukte producten en is totaalaanbieder om aan de uiteenlopende behoeften van de klanten te voldoen.

Sinds de oprichting van de onderneming heeft C&C diverse bedrijfsactiviteiten ontwikkeld, van het drukken van boeken, commercieel drukwerk, waardepapieren en beveiligde documenten; alsook rotatiedruk, digital print en het drukken van kaarten, etc. De onderneming brengt haar technologie constant up-to-date en vernieuwt haar apparatuur om de productiviteit en kwaliteit te verbeteren.

UITDAGING

De efficiëntie van het naaiproces verhogen door het aantal arbeidskrachten voor de productie van boeken te verminderen en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen.

OPLOSSING

Na de succesvolle introductie van een Uniplex met asterTOP, het vergaar- & naaisysteem, is kort daarna nog een machine toegevoegd.

De UNIPLEX is de ideale oplossing wanneer output een "must" is. Dankzij een recordsnelheid van 18.000 t/h in combinatie met asterTOP, biedt UNIPLEX de mogelijkheid om op efficiënte wijze genaaide boeken te produceren. De oplossing verlaagt de productiekosten door de tussenliggende handelingen en de improductieve processen als opslag en transport van vergaarde katernen weg te nemen. In een compacte configuratie wordt Uniplex door slechts een persoon bediend.

RESULTATEN

Het proces verloopt nu efficiënter en effectiever, waardoor er arbeidskrachten bespaard kunnen worden en de gewenste productiviteitsverhoging gehaald wordt.

Downloaden

Casestudie

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS