Media&Nieuws

De nieuwe asterEL is gearriveerd

Afwerking van offset drukwerk
asterEL, automatische boekennaaimachine
14 Aug 2020

De economische toepassing voor garengenaaide boekproducties

De nieuwe asterEL, automatische boekennaaimachine, is de ideale toepassing voor boekbinders die met een gunstige investering en lage bedrijfskosten hoogwaardige garengenaaide boeken willen produceren. asterEL biedt dezelfde basisfuncties en hoge machine kwaliteit als de andere modellen in de aster™ reeks.

Bekijk de video

De nieuwe video gewijd aan asterEL, automatische boekennaaimachine

OMZETSTIJGING

Met een machinesnelheid van 10.000 t/h is de asterEL het snelste instapmodel en zet in termen van operationele kosten en laag energie verbruik een nieuwe standaard.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

asterEL beschikt over de modernste elektronica en een overzichtelijk en bedienersvriendelijke 15” Touch screen beeldscherm met grafische weergave.

100% BETROUWBAAR EINDPRODUCT

GigaLynx™ Dual Control camera (optie) leest barcode of beeld. Het systeem is opgenomen direct na de invoer en controleert de juiste volgorde van de katernen.

GERING VLOEROPPERVLAKTE

Door de compacte bouw en een vloeroppervlakte van slechts 4 m2 is de afstand tussen de in- en uitleg minder dan 1 meter.

KWALITEITSKENMERK VAN EEN BINDMETHODE

Garengenaaide boeken staan bekend om hun hoge kwaliteit, robuustheid en lange levensduur.

Het met garen naaien van een boek is een puur mechanisch proces, dat niet beïnvloed kan worden door inkt, papierkwaliteit of omgevingsfactoren.

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Contact

AANVRAAGGEGEVENS

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0