Media&Nieuws

Druckerei C. H. Beck

Druckerei C. H. Beck
Casestudie
25 Jun 2016

Druckerei C. H. Beck verbetert haar proces van afwerking met de asterPRO van Meccanotecnica aangevuld met een Nipping Station

Druckerei C. H. Beck is een hightech drukkerij opgericht door Carl Gottlob Beck in 1763. Sinds haar oprichting heeft Druckerei C.H.Beck zich gaandeweg gespecialiseerd in de productie van boeken, losbladige publicaties, tijdschriften en elektronische publicaties.

Inmiddels heeft de onderneming ook de wereld van multimedia betreden, is zij gestart met de productie van hardcover biedt zij adviezen en ondersteuning op het complete gebied van uitgeven en beheert zij content en gegevens op een multimediale basis. Druckerei C. H. Beck heeft een productiecapaciteit van 26 miljoen boeken per jaar, van paperbacks tot diverse boekenseries met bijbehorende cassettes.

Ook de productie van losbladige publicaties heeft een hoge prioriteit in de onderneming met een jaarlijkse productie op dit gebied van ongeveer 5 miljoen exemplaren.

UITDAGING

De genaaide boekblokken perfect afpersen en deze gereed maken voor de volgende stappen in de afwerking.

OPLOSSING

Twee asterPRO aangevuld met Sistema Pre-loader en Nipping Station.

RESULTATEN

Het Nipping Station, verbonden met de asterPRO, vormt een robuuste en krachtige eenheid die perfecte vierkante boekruggen oplevert. Hierdoor neemt de dikte van de boekblokken af en wordt het aanzienlijk eenvoudiger om de hoogwaardige boekblokken te stapelen en gereed te maken voor de volgende stappen in de afwerking.

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS