Media&Nieuws

drupa 2020

Evenementen
31 Jan 2020

Meccanotecnica presenteert innovatieve oplossingen voor het produceren van boeken in Düsseldorf, Duitsland

Van 16 – 26 juni zal Düsseldorf wereldwijd het belangrijkste podium zijn voor de grafische industrie.

‘s Werelds belangrijkste beurs voor de grafische industrie biedt uitstekende mogelijkheden tot netwerken en is bij uitstek geschikt voor zakelijke transacties. Dit is de plek waar innovaties openbaar wordt gemaakt, nieuwe bedrijfsmodellen worden ontwikkeld en nieuwe partnerschappen ontstaan.

Er is geen ander industrieel evenement dat zo een grote aantrekkingskracht kent als deze beurs voor grafische technologie. Meer dan de helft van de bezoekers komt naar drupa met gerichte investeringsplannen. In 2016 bezochten 260.000 beslissers uit 183 landen drupa!

Ga naar de evenementen pagina en plan uw bezoek in onze hal: HAL 16 / B42

HAL 16

Hal 16 is nabij ingang Oost en de centrale voetgangersbrug die alle paviljoens met elkaar verbindt.

STAND B42

Meccanotecnica presenteert haar oplossingen voor de boekproductie en komt met wereldpremières voor offset en digital print op haar ruime stand van 609 m2. Of u nu uw efficiëntie wilt verbeteren om de individuele kosten per boek te verlagen of in staat wilt zijn om ultra kleine oplagen tot boek -1- wilt produceren, wij hebben de oplossing voor u.

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

Meccanotecnica produceert industriële boekbinderijmachines waarmee het complete proces wordt afgedekt: van boekblok tot en met driesnijden.

Als vooraanstaand producent van automatische boekennaaimachines en installaties voor offset en digitaaldruk, bieden wij ook de apparatuur voor het complete proces om het boek te produceren: INLINE, overlijmmachine voor het aanbrengen van schutbladen en crêpe op garengenaaide boekblokken, inclusief het afpersen van de rug en TRIMMING, de nieuwe compacte driesnijder die zichzelf volledig automatisch omstelt zonder tussenkomst van een bediener en geschikt is voor het driesnijden van boeken vanaf oplage 1.


Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS