Media&Nieuws

Entourage Yearbooks

Casestudie
25 Jun 2016

Entourage Yearbooks verandert jaarboeken op revolutionaire wijze met Universe Sewing van Meccanotecnica

Entourage Yearbooks is een onderneming gespecialiseerd in jaarboeken en wil jaarboeken op revolutionaire wijze veranderen. De innovatieve diensten van de onderneming, waaronder haar bekroonde software en de snelste doorlooptijden in de branche, hebben voor een revolutionaire verandering gezorgd in de ontwikkeling van jaarboeken en fondsenwerving voor scholen.

UITDAGING

"De jaarproductie van Entourage Yearbooks bestaat uit een breed assortiment aan gedrukte producten, maar onze software is speciaal ontwikkeld voor jaarboeken en fotoboeken. Wij wilden de best verkrijgbare oplossing voor het binden van boeken." (Entourage Yearbooks, CEO)

OPLOSSING

Twee Universe Sewing automatische vouw- en naaimachine Universe.

Dankzij de UNIVERSE SEWING boekennaaimachine kunnen digitale drukkers, uitgevers en commerciële binderijen een hoge kwaliteit boekafwerking leveren met korte tot middellange productieruns van digital print boeken. De meest voorkomende oplossingen zijn publicaties op uiteenlopend gebied, fotoboeken, jaarboeken en catalogi voor luxe merken.

RESULTATEN

We gebruiken Meccanotecnica’s oplossingen nu ongeveer drie jaar en we hebben geweldige resultaten behaald. De Universe Sewing levert ons de beste kwaliteit in boekbinden in een hoge kwaliteit.

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS