Media&Nieuws

Hucais Printing - Digitaal met bladinvoer

Casestudie
25 Jun 2016

Hucais Group "brengt drukwerk in elk huishouden" dankzij Digital Printing en Universe Sewing

Hucais Printing Group is een toonaangevende, wereldwijde onderneming, opgericht in 1988 door de heer Chen. De Groep behoort tot de top tien van drukkerijen in China en is een van de grootste digitale drukkers in Azië.

Dankzij een sterk netwerk van negen vestigingen en meer dan 4000 werknemers levert de onderneming persoonlijk drukwerk en "brengt het drukwerk in elk huishouden", aldus de doelstelling van de oprichter enkele jaren geleden. Onlangs werd de Groep opgenomen in de NEEQ, het handelssysteem voor aandelen van Beijing.

UITDAGING

De efficiëntie van het proces van afwerking van digital print verhogen door het vereiste aantal arbeidskrachten voor de productie van boeken te verminderen en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen.

OPLOSSING

Na de succesvolle introductie van een Universe werd de upgrade van de boeken naai-afdeling voltooid met nog eens vijf machines. Universe Sewing– automatische vouw- en naaimachine.

Dankzij de UNIVERSE boekennaaimachine kunnen digitale drukkers, uitgevers en commerciële binderijen een hoge kwaliteit boekafwerking leveren met korte tot middellange productieruns van digital print boeken. De meest voorkomende oplossingen zijn publicaties op uiteenlopend gebied, fotoboeken, jaarboeken en catalogi voor luxe merken.

RESULTATEN

Elke machine produceert nu meer dan 50.000 boeken per maand, met de hoogste kwaliteit en consistentie in boekbinden.

Het proces verloopt nu efficiënter en effectiever, waardoor er arbeidskrachten bespaard kunnen worden en de gewenste productiviteitsverhoging gehaald wordt.

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS