Media&Nieuws

Hucais Printing - Digitaal met invoer van de rol

Casestudie
19 Mar 2018

Hucais printing verhoogt de productie van hoogwaardige digitale boeken met drie Universe Sewing Web-Fed

Hucais Printing Group is een van de top 10 drukkerijen in China en een van de grootste digitale drukkers in Azië. De onderneming heeft al zeven Universe Sewing Sheet-Fed in bedrijf, waarmee het duizenden hoogwaardige, vlakliggende, genaaide boeken per dag produceert.

De meest voorkomende toepassingen daarbij zijn hardcover studieboeken en herdrukken.

UITDAGING

De productie van digitale boeken in korte en middellange productieruns op een voordelige manier managen en daarbij de processen van afrollen en afsnijden van de rollen integreren.

OPLOSSING

Na de introductie van twee Universe Sewing Web-fed machines voor het automatisch vouwen en naaien van boeken, in combinatie met Inline, de modulaire en multifunctionele lijn voor het lijmen van boekruggen, werd er nog een boekennaaimachine aangekocht om de productiviteitsstijging van de digitale divisie te verhogen.

De UNIVERSE SEWING WEB-FED is ideaal voor digitale drukkers met rolinvoer, die korte tot middellange productieruns efficiënter willen beheren en daarbij improductieve stappen als afrollen, snijden, stapelen, palletiseren van papier willen voorkomen. Deze oplossing maakt het voordelig binden van diverse productieruns mogelijk en garandeert daarbij een hoge kwaliteit boeken.

RESULTATEN

Na de installatie van de Universe Sewing Web-Fed units is het proces van afwerking van digitaal drukwerk efficiënter dankzij de besparing van arbeidskrachten en de verhoging van de productiviteit. Dit betekent minder werk om de machines te laden, minder ruimte om papierstapels op te slaan en minder papiertransport tussen het drukken en het naaien van de boeken.

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS