Media&Nieuws

Huidige situatie van de Meccanotecnica-groep

Nieuws
18 Mar 2020

Informatie over COVID-19-crisisbeheersing

Voor ons, medewerkers van Meccanotecnica, is het essentieel om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, partners en belanghebbenden en tegelijkertijd moeten we de juiste maatregelen nemen om te voldoen aan de regelgeving in deze noodsituatie. De uitbraak van het coronavirus wordt nu door de WHO gekenmerkt als een pandemie en we moeten alles doen wat in ons vermogen ligt en deze uitdaging aangaan om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij dienen dan ook de genomen maatregelen van de Italiaanse regering serieus te nemen en overeenkomstig naar te handelen.

We hebben alle noodzakelijke maatregelen genomen om onze medewerkers in staat te stellen hun werkzaamheden onder de huidige omstandigheden uit te voeren en kunnen derhalve nog steeds operationeel blijven. Om dit te kunnen waarborgen, zijn we uiteraard ook afhankelijk van onze toeleveranciers. Om die reden blijven we ons aanpassen aan verandering van omstandigheden om u zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn.

Voor technische support is een speciale hotline beschikbaar en de inzet van onze -Italiaanse- technici bij onze relaties, wordt bepaald door quarantainemaatregelen die de regeringen hebben genomen.

Bij onze hoofdvestiging in Italië is de personele bezetting beperkt tot het minimum en waar mogelijk werken de mensen vanuit huis. Onze dochterondernemingen, Book Automation (Amerika), Aster Europe (Duitsland), Aster Polska (Polen) en Aster Shenzhen (China), zijn momenteel nog operationeel, met uitzondering van maatregelen opgelegd door de betreffende regering.

Met het evenwicht tussen het welzijn van onze werknemers, klanten en toeleveranciers, zullen wij zorgvuldig omgaan.

Downloaden

Nieuws

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Contact

AANVRAAGGEGEVENS

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0