Media&Nieuws

Logo – Universe, automatische vouw- en boekennaaimachine.

Casestudie
Van links: Giovanni Cassini (Regio manager – Meccanotecnica), Alessandro Osto (Manager – Logo) en Massimo Resentera (Verkoop – Meccanotecnica); op de achtergrond de Universe, automatische vouw- en boekennaaimachine
31 Oct 2019

De ervaringen van Logo met hoogwaardige digital print boekproducties

Logo is in 1998 opgericht en de groep beschikt over verschillende bedrijven die actief zijn in digitaaldruk, offset, boekbinden, luxe kartonnage en presentatiemappen. Onder het motto “Meer dan drukken alleen” en een team van 140 medewerkers, wil Logo een partner zijn voor haar klanten en service bieden met een hogere toegevoegde waarde dan alleen drukken.

De concurrentiekracht van Logo ligt in het vermogen om de klant centraal te stellen. De missie is om wensen en doelstellingen op de best mogelijke manier te vertalen, snel te reageren op de behoefte en daardoor totaalleverancier worden.

De organisatie is sterk gedreven, staat open voor innovaties en investeert daarbij constant in de nieuwste ontwikkelingen en is daardoor in staat om een brede productrange aan te bieden in diverse industrieën: van de productiesector met gebruikershandleidingen, verpakkingen en etiketten tot detailhandel met displays voor p.o.s. en uitgeverijen met boeken die in offset en digitaal zijn gedrukt.

UITDAGING

”We produceren meer dan 2 miljoen boeken per jaar en voor de digital print afdeling moest de nabewerking sterker worden. Uitgevers eisen steeds vaker producties in kleine oplagen en hoge kwaliteit. Daarnaast ervaren we steeds vaker wensen, zoals de integratie van losse vellen op zwaarder papier in een garenloos boek”, vertelt Alessandro Osto.

OPLOSSING

Universe, automatische vouw- en boekennaaimachine was de juiste oplossing voor onze wensen.

RESULTAAT

De gemiddelde oplage van onze digitaal geproduceerde boeken is ca. 40-50 exemplaren per titel. De Universe automatische boekennaaimachine is bewezen betrouwbaar en produceert met een constante kwaliteit; is eenvoudig in gebruik en de inrichttijden tussen de verschillende orders is zeer kort.

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS