Media&Nieuws

Meccanotecnica bevestigt deelname aan drupa van 20 - 28 april 2021

Nieuws
Francesco Mussita, CEO van Meccanotecnica S.p.A.
04 Sep 2020

Met haar deelname bevestigt Meccanotecnica haar loyaliteit aan drupa, de toonaangevende vakbeurs voor printtechnologieën

"We zijn een trouwe exposant op de drupa, waarbij tijdens dit evenement de belangrijkste mijlpalen en productontwikkelingen van Meccanotecnica gepresenteerd worden”, vertelt Francesco Mussita, CEO van Meccanotecnica S.p.A. “We zijn ons bewust van de uitdagingen waarmee we te maken krijgen in deze tijd van COVID-19, en dat niets ooit meer hetzelfde zal zijn. De afgelopen maanden hebben nieuwe digitale kanalen en verkoop op afstand weliswaar een sterke groei doorgemaakt, we hopen echter dat massa-evenementen, waar face-to-face ontmoetingen plaatsvinden, belangrijk blijven om weer de gesprekken op gang te brengen met bestaande klanten en nieuwe prospects".

Gezien de huidige marktsituatie is Meccanotecnica genoodzaakt haar expositieruimte aanzienlijk te verkleinen. De machines zullen echter, zoals gewend van Meccanotecnica, ook dit keer weer worden gepresenteerd.

DIGITALE COMMUNICATIEHULPMIDDELEN

De ongekende crisis die door de pandemie werd veroorzaakt, heeft een impuls gegeven aan nieuwe digitale communicatiemiddelen: onlinedemonstraties en het delen van informatie via digitale middelen hebben aan populariteit gewonnen en zijn inmiddels geaccepteerd als een goed alternatief voor persoonlijke ontmoetingen.

Meccanotecnica zal dan ook tijdens drupa en gedurende het jaar, deze mogelijkheden gebruiken om “online” demonstraties en virtuele rondleidingen in de fabriek aan klanten en prospects aan te bieden.

LEVEROMVANG

Meccanotecnica produceert industriële boekbinderijmachines die het hele boekproductieproces dekt: vanaf boekblokproductie tot en met gesneden product.

Als toonaangevende fabrikant van boekennaaimachines en -lijnen voor offset en digitaal drukwerk, biedt Meccanotecnica eveneens de toepassingen voor de complete boekproductie: INLINE overlijmmachine voor de verwerking van garengenaaide boekblokken, inclusief het strak afpersen van de rug, het aanbrengen van schutbladen en crêpe en aan drie zijden schoonsnijden van het boek met de nieuwe driesnijder. TRIMMING is de nieuwe compacte driesnijder voor het volautomatisch aan drie zijden formaatvariabel schoonsnijden van boeken vanaf oplage 1, met of zonder flappen en zonder tussenkomst van een bediener.

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS