Media&Nieuws

Update over de operationele status van Meccanotecnica S.p.A.

Nieuws
10 Apr 2020

Informatie over COVID-19-crisisbeheersing

Meccanotecnica S.p.A. is in de gelegenheid om vanaf 14 april weer reserve onderdelen te leveren die op voorraad liggen in de fabriek in Torre de’ Roveri (Bergamo).

Aftersales support is gegarandeerd via de gebruikelijke communicatiekanalen zoals telefoon en e-mail. De directe lijn (+39 035 585 222) is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur (CET). E-mailadres is: aftersales@meccatec.it.

Voor de Benelux zijn de gebruikelijke kanalen via Aster Europe of Adkow bv van toepassing. Aster Europe is bereikbaar op tel. +49 615192840 en mailadres booksewing@astereurope.com.

Adkow bv is bereikbaar op tel. +31 653436383 en mailadres gerardvandenhoven@adkow.nl.

Remote service is eveneens weer mogelijk voor die klanten waar dit actief is en door de klant op het internet is aangesloten.

De beschikbaarheid van reserveonderdelen is afhankelijk van de huidige voorraad en de operationele beschikbaarheid van de medewerkers die actief zijn op de onderdelenafdeling. We rekenen op uw begrip in de huidige situatie, aangezien deze niet door ons beïnvloed kunnen worden. Daarnaast blijven wij zoeken naar mogelijkheden om uw productie te borgen met ondersteuning waar mogelijk en gewenst.

Alle activiteiten binnen de onderneming worden uitgevoerd conform de regelgeving van de Italiaanse regering. Alle benodigde maatregelen zijn getroffen om onze medewerkers in staat te stellen hun werk in de best mogelijke omstandigheden uit te voeren, met inachtneming van de door de wet voorgeschreven hygiëne voorschriften.

Activiteiten die kunnen worden verricht op het gebied van slim werken, worden net als de afgelopen weken voortgezet.

Meccanotecnica zal de richtlijnen van de Italiaanse regering blijven evalueren, om de geleidelijke herstart van alle activiteiten te organiseren zodra de omstandigheden dit mogelijk maken.

Downloaden

Nieuws

Gekoppeld aan

Media&Nieuws

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS