Over ons

De Organisatie in het kort

De combinatie van de Universe/Universe Web, Proxima en Trimming, is een effciënte en kostprijsgunstige toepassing voor de productie van kleine aantallen garengenaaide boekblokken, door gebruik te maken van automatisering en besparing van personele kosten.

DE ORGANISATIE IN DETAIL

Meccanotecnica S.p.A.

Torre De’ Roveri (Italië)

Hoofdkantoor en belangrijkste productiefaciliteit.
Book Automation Ltd.

New Milford – CT (V.S.)

Vestiging (After Sales).
Aster Europe GmbH

Darmstadt (Duitsland)

Vestiging (Verkoop en After Sales).
Aster (Shenzhen) Co. Ltd.

Shenzhen (China)

Vestiging (Verkoop en After Sales).
Aster Polska Sp. z o.o.

Lódź (Polen)

Vestiging (After Sales).

DE MERKEN ASTER EN UNIVERSE

Onder de merknamen ASTER en UNIVERSE, bieden wij het grootste assortiment aan boekennaaimachines op de markt aan.

Van de snelste toepassing, asterTOP, tot het instapniveau asterEL "entry level". Van hoogwaardige vergaar- en naailijnen als Uniplex en Multiplex tot de nieuwe toepassingen voor afwerking van digital print zoals Universe, Sheet-fed en Web-fed.

Aster, het merk voor boekennaaimachines van Meccanotecnica, staat wereldwijd bekend om zijn state-of-the-art technologie, gegarandeerde betrouwbaarheid en hoge prestaties.

Het merk Universe omvat de boekennaaimachines voor afwerking van digital print met bladinvoer of vanaf de rol.

Tegenwoordig telt Meccanotecnica talloze installaties over de hele wereld: afzonderlijke eenheden die aan elke behoefte voldoen, evenals geavanceerde automatische verzamel- en naaallijnen.

OPLOSSINGEN VOOR PRODUCTIE VAN BOEKEN

Om onze positie als toonaangevende fabrikant van hoogwaardige boekbindoplossingen te behouden, hebben we de veranderingen die door technologische innovatie mogelijk zijn gemaakt, aangegrepen om onze leveringsomvang uit te breiden tot het complete proces van boekproductie.

Specifiek ontwikkeld voor korte productieruns en snelle omsteltijden: INLINE, modulaire en multifunctionele lijn voor afwerking van boeken en TRIMMING, volledig automatische driesnijder.

BEDRIJFSVIDEO'S

Een korte video over de onderneming, de faciliteiten en haar specialisatie in oplossingen voor de productie van boeken.

Uiteindelijk gaat deze video over de mensen die bij Meccanotecnica werken, de positieve bedrijfscultuur en de knowhow.

ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

Continue innoveren en hoogwaardige ontwikkelingskwaliteit zijn de sleutels van ons succes. Een groot team van ervaren technici werkt continu aan nieuwe projecten en software om te voldoen aan de eisen van boekbinders.

Nieuwe oplossingen worden gesimuleerd en later getest onder reële omstandigheden, voordat ze goedgekeurd worden voor serieproductie.

PRODUCTIE VAN BELANGRIJKE COMPONENTEN IN EIGEN HUIS

De Meccanotecnica Group heeft een speciale faciliteit voor het in eigen huis produceren van alle belangrijke componenten. In onze speciale machinewerkplaats worden met drie volledig geautomatiseerde CNC-centra en overige machinewerktuigen belangrijke componenten geproduceerd. Op deze manier kunnen wij in elke productiefase het hoogste kwaliteitsniveau controleren en garanderen.

State-of-the-art productietechnologie = Hogere kwaliteit voor onze klanten.

ONS MOTTO

Dit motto onderstreept ons streven naar innoveren en benadrukt onze overtuiging dat het BOEK, het gedrukte exemplaar, een hergeboorte beleeft. Het profiteert van nieuwe bedrijfsmodellen met een complementair gebruik van verschillende druktechnologieën (offset en digitaal), waardoor het een belangrijke rol blijft spelen in de TOEKOMST van de uitgeverswereld en in ons leven.

Download

Corporate Brochure

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

+49 (0)6151/9284-0
Contact

AANVRAAGGEGEVENS